Olet täällä

roihu

Tärkeää tietoa Roihulle lähtijöille!

Infokirje Roihulle lähtijöille

 

Tervehdys kaikille Roihulle lähtijöille!

 

Leiriin on tätä kirjoitettaessa enää 15 päivää ja tämä kirje sisältää tietoa leirillle lähtemisestä, saapumisesta ja varusteista. Luethan sen huolella, jos senkin jälkeen mieleesi tulee kysymyksiä, ole toki yhteydessä meihin!
(Tämä viesti lähti kaikille vartio- ja johtajaikäisille, jos et ole tulossa Roihulle voit jättää tämän huomiotta)

Lähtö ja paluu

Roihun ilmoittautuminen päättyy 24.1.!

Ensi kesän upein partioelämys, Finnjamboree Roihu odottaa ilmoittautumistasi! Leirille pääsevät kaikki 2004 tai aiemmin syntyeet karakarhut ja heidän ei-partiolaiset kaverinsa. Nyt kannattaa mennä osoitteeseen http://roihu2016.fi/ilmoittaudu ja varmistaa paikkansa leiribussissa! Myös stipendejä leirille osallistumiseen on jaossa. Lisätietoja antaa leirilpkj Henri.

Roihu-vuoden 2016 aloitustapahtuma 14.1.

Vuosi 2016 alkaa lippukunnassamme 14.1. klo 18 yhteisellä aloitustapahtumalla Viherlaakson peurojen kanssa! Tapahtuma pidetään Viherlaakson asukaspuistossa ja sinne ovat tervetulleita kaikki lippukunnan jäsenet perheineen ja ystävineen. Ilmoittauduthan 13.1. mennessä, jotta osaamme varata riittävästi ruokaa kaikille:) Ilmot leirilippukunnanjohtaja Henri Sertti (etunimi.sukunimi@karka.fi) tai nettilomakkeelle bit.ly/1OdkiMi .Tervetuloa!

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer