Olet täällä

kara-karhut

Sellakka'17 Ilmoittautuminen on käynnissä!

Ensi kesän leirimme, Sellakan, ilmoittautuminen on käynnissä! Luvassa on unohtumattomia seikkailuja tuttujen partiokavereiden kanssa, joten mukaan kannattaa ehdottomasti lähteä! Tässä vielä leirikirje /sites/karka.partio.net/files/Sellakka1.leirikirje.docx ja ilmoittautumislappu /sites/karka.partio.net/files/Sellakkailmolomake.xlsx:)

Lisätietoja antavat leiritoimikunnan jäsenet, joiden yhteystiedot löydät Yhteystiedot-välilehden alta!

Roihun ilmoittautuminen päättyy 24.1.!

Ensi kesän upein partioelämys, Finnjamboree Roihu odottaa ilmoittautumistasi! Leirille pääsevät kaikki 2004 tai aiemmin syntyeet karakarhut ja heidän ei-partiolaiset kaverinsa. Nyt kannattaa mennä osoitteeseen http://roihu2016.fi/ilmoittaudu ja varmistaa paikkansa leiribussissa! Myös stipendejä leirille osallistumiseen on jaossa. Lisätietoja antaa leirilpkj Henri.

Roihu-vuoden 2016 aloitustapahtuma 14.1.

Vuosi 2016 alkaa lippukunnassamme 14.1. klo 18 yhteisellä aloitustapahtumalla Viherlaakson peurojen kanssa! Tapahtuma pidetään Viherlaakson asukaspuistossa ja sinne ovat tervetulleita kaikki lippukunnan jäsenet perheineen ja ystävineen. Ilmoittauduthan 13.1. mennessä, jotta osaamme varata riittävästi ruokaa kaikille:) Ilmot leirilippukunnanjohtaja Henri Sertti (etunimi.sukunimi@karka.fi) tai nettilomakkeelle bit.ly/1OdkiMi .Tervetuloa!

Järeän kesäleiri Karahka keräsi yli 200 innokasta partiolaista Saaramaalle!

Järvi-Espoon eräpartiolaisten eli Järeän leirille Karahka'15 osallistui yli 200 innokasta partiolaista. Viimeisetkin leirin purkajat ovat jo kotiutuneet ja kalusto saatu huollettua, tästä kesäloma voi siis mukavasti alkaa! Fiiliksiä leiriltä voi kurkata vielä jälkikäteenkin Instagramista @karahkagram. Leirin avajaiset ja leiritanssin opettelu käynnissä, Kuva: Henri Sertti